Hotel de Vassy.jpg

Weekendaanbiedingen Alleen tijdens de weekenden in maart

Buitenkansje voor liefhebbers van Hotel de Vassy. U hoeft niet te wachten tot Pasen: in maart is het hotel in de weekenden al geopend. U kunt kiezen voor een voordelig nachtje of weekendje aan het strand van Egmond aan Zee. U boekt 1 overnachting al vanaf €79,00 en 2 overnachtingen vanaf 158,00*.

* Aanbieding op basis van beschikbaarheid

Bloemveld

Paas Arrangement Heerlijk voorjaar aan de kust!

Breng de paasdagen door aan het strand van Egmond aan Zee, boek het Paas Arrangement van Hotel de Vassy. Maak een fijne strandwandeling, bezoek de kleurrijke bloembollenvelden in de omgeving en geniet van een fijn verblijf in ons hotel aan de voet van de vuurtoren J.C.J. van Speijk.

  • 2 of 3 overnachtingen
  • Aankomst 29 of 30 maart 2024
  • Inclusief ontbijtbuffet

Prijs vanaf € 140,- p.p.

Bekijk het Paas Arrangement
De Vassy - Standaardkamer(11).jpg

Geniet van elk seizoen In Egmond aan Zee

Hotel de Vassy is een rustig gelegen hotel waar u zich meteen thuis voelt. Vanuit uw kamer staat u binnen een paar minuten zowel op het strand als in de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee.

In onze comfortabele kamers voelt u zich direct thuis. Een heerlijk ontbijt is op alle ochtenden gedurende uw verblijf inbegrepen.

Bekijk alle kamers
Foto's Egmond - Omgeving(1).jpg

Ontdek Egmond aan Zee Een ontspannen of actieve vakantie

Egmond aan Zee staat natuurlijk vooral bekend om het strand, maar ook het uitgestrekte duingebied en het gezellige centrum zijn een bezoekje waard. 

Het hele jaar door kunt u in Egmond en omgeving genieten van de natuur. Maak heerlijke wandelingen over het strand of verken fietsend de duinen, bossen en polder.

Meer tips voor uw verblijf
Duintop(1).jpg

Onbezorgd en vertrouwd boeken Voorwaarden gratis annuleren of wijzigen

Wij hebben nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Tot 72 uur vóór de aankomstdag kunt u de reservering gratis* annuleren. Daarna 100% annuleringskosten.

Meer dan 24 uur voor aankomst kunt u eenmalig de boeking kosteloos wijzigen. Binnen 24 uur voor aankomst bent u gehouden € 25,- wijzigingskosten aan ons te betalen.

Voorwaarden

  • Dit geldt voor reserveringen die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).
  • Deze annuleringsvoorwaarden zijn niet geldig bij de (non-refundable) Last Minute Aanbieding.