20220615-CN-3257.jpg

Welkom bij Brasserie Bruutt.. Lekker eten in een gezellige en relaxte sfeer

Laat u verwennen bij Brasserie Bruutt.. tijdens uw verblijf bij Hotel de Vassy! Deze geliefde brasserie ligt op steenworp afstand en biedt een ontspannen, gastvrije en sfeervolle omgeving waar u heerlijk kunt eten met vrienden, familie of uw gezin. Of u nu zin heeft in een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner, het team van Brasserie Bruut.. staat voor u klaar, de hele dag door. 

Lunchen Op het terras? Of binnen?

Als u op zoek bent naar een gezellige en smakelijke lunch, dan is Brasserie Bruutt de juiste plek voor u. Dankzij de gunstige ligging aan de boulevard kunt u heerlijk genieten van de zon op het terras, maar u kunt natuurlijk ook binnen een gezellig plekje opzoeken. Bij Brasserie Bruutt bent u verzekerd van een heerlijke lunch in een sfeervolle omgeving.

Bekijk hier de lunchkaart

Dineren Voor ieder wat wills

Bij Brasserie Bruutt.. kunt u ook terecht voor een heerlijk diner. Op de kaart vindt u gerechten om uw vingers bij af te likken. Voor ieder wat wils, en met de gezellige sfeer in de brasserie kunt u genieten van een heerlijke avond uit.

Bekijk hier de dinerkaart

Borrelen Met een klein hapje

Bij Brasserie Bruutt.. kunt u genieten van een uitgebreide selectie aan dranken en hapjes, waardoor het een perfecte plek is om te borrelen. Hun ruime drankenkaart biedt een brede keuze aan drankjes, terwijl hun hapjesmenu vol zit met heerlijke opties om van te smullen.

Benieuwd naar de borrelkaart?